WST opasek Bandolier na 16 ks 40mm granátů - Coyote

Opasek Bandolier na 16 ks 40mm granátů od WoSporT v provedení Coyote.

Nastavitelný pás na 16 granátů a 8 patron do brokovnice.

Lze nosit jako opasek i přes hruď jako popruh. 

Zapínání na sponu.

Granáty drží pevně v elastických smyčkách a zároveň jsou snadno dostupné.

Další varianty

250,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem


18. 10. 2024 (40 ks)

WOSP212-COY

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Příslušenství

Opasek Bandolier na 16 ks 40mm granátů od WoSporT

Tento opasek pojme 16 granátů a 8 patron do brokovnice, takže je to ideální doplněk každého CQB specialisty, který rád čistí místnost po místnosti salvou kuliček z granátometu a brokovnice.
Díky nastavitelné délce pásu si ho snadno přizpůsobíte kolem pasu (100-140 cm) nebo přes hrudník jako popruh (bandolier). Opasek se zapíná pomocí kvalitní spony, která zajistí bezpečné upevnění.
Granáty i patrony jsou pevně uchyceny v elastických smyčkách, což zajišťuje jejich bezpečné držení během pohybu. Zároveň jsou granáty snadno a rychle dostupné, když je potřeba přebíjet.

Technické specifikace

  • Velikost: 100-140 cm
  • Šířka opasku: 5 cm
  • Váha: 157 g

WoSport a jejich produkty

Firma WoSporT Industry (WST) se po letech rozvoje stala komplexním podnikem zahrnujícím výzkum, vývoj, výrobu ochranných a taktických produktů. Jejich produkty jako outdoorové helmy, ochranné masky, taktické uniformy, outdoorové brýle, taktické vesty, taktická sluchátka/PTT, horolezecké batohy, sportovní ochranné pomůckytaktické opaskybrašny na zbraň a popruhy nabízí kvalitní alternativu k drahým značkám, kde většinu cenu tvoří licence a nákladná výroba.
Brýle, masky a přilby 
jsou testovány podle ANSI Z80.3 (odolnost minimálně 700 FPS). Uniformy a taktické vesty navíc dosáhly evropského standardu IV
Za zmínku stojí, že maskovací vzory u všech produktů byly schváleny jejich původním tvůrcem, takže je lze přímo prodávat v jakékoli zemi a regionu bez porušování licenčních práv.

Barva Coyote