WST snížená opasková platforma Low Rise pro holster - Černá

Snížená opasková platforma Low Rise pro holster od WoSport v provedení černá.

Jedná se o platformu, na kterou se instaluje holster / pouzdro pro pistoli.

Snížená platforma urychluje tasení zbraně při nošení taktických opasků a nosičů plátů.

Je vhodná pro všechny holstery typu Safariland (montáž na 3 šrouby ve tvaru trojúhelníku).

Další varianty

100,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem


18. 10. 2024 (50 ks)

5 ks

WOSP98-BK

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Jak fungují věrnostní body?


Příslušenství

Snížená opasková platforma Low Rise pro holster od WoSport 

Snížená opasková platforma Low Rise pro holster od značky WoSport slouží pro změnu umístění pistolového pouzdra na vaší výstroji, aby bylo dostupnější pro tasení. Při použití taktického pouzdra (například GB-35) s touto platformou Low Rise je zbraň dále od těla a sestoupena cca o 50 mm od horního kraje opasku k čelu závěru pistole. Tím pádem při tasení nezavadíte o kus oblečení nebo o vestu.
Průvleky na platformě jsou vhodné pro 50mm opasky. 
Rozteč mezi horními otvory je cca 31 mm a rozteč mezi horním a spodním otvorem je cca 66 mm. Otvory jsou kompatibilní s Quick Locking Systémem.

Technické specifikace

  • Materiál: Nylon

WoSport a jejich produkty

Firma WoSporT Industry (WST) se po letech rozvoje stala komplexním podnikem zahrnujícím výzkum, vývoj, výrobu ochranných a taktických produktů. Jejich produkty jako outdoorové helmy, ochranné masky, taktické uniformy, outdoorové brýle, taktické vesty, taktická sluchátka/PTT, horolezecké batohy, sportovní ochranné pomůckytaktické opaskybrašny na zbraň a popruhy nabízí kvalitní alternativu k drahým značkám, kde většinu cenu tvoří licence a nákladná výroba.
Brýle, masky a přilby 
jsou testovány podle ANSI Z80.3 (odolnost minimálně 700 FPS). Uniformy a taktické vesty navíc dosáhly evropského standardu IV
Za zmínku stojí, že maskovací vzory u všech produktů byly schváleny jejich původním tvůrcem, takže je lze přímo prodávat v jakékoli zemi a regionu bez porušování licenčních práv.

Barva Černá