WST rychloutahovací 2-bodový popruh FARAON - Coyote

Rychloutahovací 2-bodový popruh FARAON od WoSporT v provedení Coyote.

Umožňuje bleskový přechod zbraně z bezpečnostní polohy do bojové pohotovosti.

Pogumované táhlo s pevným zajištěním proti posunutí.

Dodáváno bez karabin / ok pro popruh.

Jedná se o repliku popruhů Slingster.

Další varianty

300,00 Kč s DPH



Dostupnost: Není skladem


18. 10. 2024 (50 ks)

5 ks

WOSP166-COY

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Příslušenství

Rychloutahovací 2-bodový popruh FARAON od WoSporT

Popruh FARAON byl vytvořen jako nejmodulárnější puškový popruh na trhu. Jeho rychle nastavitelné pogumované táhlo umožňuje bleskový přechod zbraně z bezpečnostní polohy do bojové pohotovosti.
Konstrukce bez otvorů a vylepšený žebrovaný úchop táhla nabízí lepší manipulaci v rukavicích i bez nich. Popruh lze použít v jednobodovém nebo dvoubodovém provedení v kombinaci s ITW karabinami CLASH (nejsou součástí).
Zakončení popruhu je řešeno pouze provlečením, pokud chcete využívat QD oka popruhu nebo karabiny, musíte si je dokoupit samostatně (vhodná oka naleznete v příslušenství).
Polstrování popruhu je odnímatelné, takže pokud preferujete úzké popruhy, FARAON se přizpůsobí. Funkčností a provedením popruh FARAON vychází z designu popruhu The Slingster od Ferro Concepts.

Technické specifikace

  • Váha: 136 g

WoSport a jejich produkty

Firma WoSporT Industry (WST) se po letech rozvoje stala komplexním podnikem zahrnujícím výzkum, vývoj, výrobu ochranných a taktických produktů. Jejich produkty jako outdoorové helmy, ochranné masky, taktické uniformy, outdoorové brýle, taktické vesty, taktická sluchátka/PTT, horolezecké batohy, sportovní ochranné pomůckytaktické opaskybrašny na zbraň a popruhy nabízí kvalitní alternativu k drahým značkám, kde většinu cenu tvoří licence a nákladná výroba.
Brýle, masky a přilby 
jsou testovány podle ANSI Z80.3 (odolnost minimálně 700 FPS). Uniformy a taktické vesty navíc dosáhly evropského standardu IV
Za zmínku stojí, že maskovací vzory u všech produktů byly schváleny jejich původním tvůrcem, takže je lze přímo prodávat v jakékoli zemi a regionu bez porušování licenčních práv.

Barva Coyote